Almanca Mütercim ve Tercümanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A Proje Başarıları

Fakültemiz Mütercim-Tercümanlık bölümü (Almanca Mütercim-Tercümanlık Ana Bilim Dalı) öğretim üyesi Doç. Dr. Sevinç Arı’nın danışmanlığında aynı bölümde lisans öğrencisi Burçin Namdar “Feminist Eserlerin Erkek Çevirmenler Tarafından Çevrilmesi ve Türkiye'de Feminist Söylemin Aktarılmasına Katkı Sağlayan Erkek Çevirmenlerin Kimlikleri” başlıklı proje önerisi ile TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK_Sevinç Hoca.png (1.21 MB)

Fakültemiz Mütercim-Tercümanlık bölümü (Almanca Mütercim-Tercümanlık Ana Bilim Dalı) öğretim üyesi Doç. Dr. Derya Oğuz’un danışmanlığında aynı bölümde lisans öğrencisi Emre Tat “Çeviribilim Çerçevesinde Politik Doğruculuk” başlıklı proje önerisi ile TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK_Derya Hoca.png (1.12 MB)

Bu sayfa Mütercim Tercümanlık tarafından en son 30.03.2023 12:22:27 tarihinde güncellenmiştir.

Mütercim Tercümanlık